Погода:
Киев сегодня
Киев
Донецк
Одесса
Львов
Харьков
Санкт-Петербург
Москва
Сегодня Завтра
НБУ
НБУ Межбанк Наличные
EUR
26.18
USD
23.49
RUB
0.37
EUR
39.04
USD
36.57
RUB
0.34
EUR
29.22
USD
26.07
RUB
0.46
Beeline запускает услугу «Интернет дома» в Полтаве
Beeline
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Текущий рейтинг
0/5 (0 голосов)
Оператор мобильной связи компания «УРС» (TM Beeline) ввела услугу «Beeline Интернет дома» в Полтаве.

Об этом сообщила пресс-служба компании.

Оператор предоставляет данную услугу по технологии FTTB («оптика в каждый дом»).

В компании сообщили, что в настоящее время в Полтаве оптико-волоконная сеть Beeline охватывает свыше 90 многоэтажных домов, где расположено более 12 тысяч квартир (домохозяйств). «Интернет дома» доступен для подключения в домах микрорайонов «Половки» (улицы Великотырновская, Курчатова, Половка, Космический переулок, переулок Латишева,), «Сады 1» (улицы Героев Сталинграда и Великотырновская), «Институт связи» (улицы Опытная, Докучаева, Ракова,Вильямса, Зеньковская, Квитуча, переулок Заячий), «Левада» (улицы Б.Хмельницкого, Ленина, пр.Мира, переулки Рыбальского и Давидовского).

Для строительства сети скоростного «Beeline Интернет дома» в Полтаве проложено 19,6 километров оптоволокна.

Напомним, что в настоящее время услуга «Beeline Интернет Дома», кроме Луганска доступна в Киеве, Броварах, Вишневом, Днепропетровске, Житомире, Запорожье, Ивано-Франковске, Львове, Одессе, Харькове, Луцке, Кривом Роге, Нежине и Луганске.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Текущий рейтинг
Комментарии (1)
Тетяна 10 сентября 10, 00:06
Я у шоці від Білайн!!! Телефонує дівчинка Наталя - каже у нашому районі (Половки) є можливість підключення інтернету через Білайн. І швидкість супер, і ми такі всі гарні, і підключення безкоштовно. Ну, повний фарш! У нас вдома 2 бука, інтернетом користувалися через свіч. На запитання, як виглядає момент підключення і чи є стояк у нашому підїзді Білайн, і чи буде проблем з двома буками, відповідь була, що інженери мають доспут до боксів Волі і просто переключать наш шнурок на гнізда Білайн, а далі все буде так як ми звикли. Здивувалася - перепитала - все вірно. Думаю, нормально, Білайн орендує у Волі стояки! Я, з дуру, відключаюся від Волі. Роблю заявку на підключення Білайн. І чекаю... Призначили мені час, правда, прийшли вчасно. Краще б вони взагалі не приходили... Виявляється технічної можливості підключення насправді у нашому підїзді немає!!!! І пропонують мені - не повірите - провести кабель до квартири з криші через вікно!!!!! :eek: Більш того, ключ від чердака потрібний, подовжувача немає, відкрутки немає, та, власне, і стояка ж таки немає!!!!! :-x Дзвоню до дівчини Наталі, кажу про ситуацію, говорю чи можна поспілкуватися з керівництвом - навіщо ж ви в оману заводите. Телефонує мені який Сергій Могила, який у Харкові живе і працює. І каже, що дівчина Наталя "не владеет информацией". Каже, проводьте кабель через вікно і буде вам інтернет. Я в шоці повному!!!!! Прийшли рівно о 9,00, а вже й обід... А толку мало. Зараз у мене з криші через вікно у підїзді проведений кабель по периметру. Відрізали мій кабель від щитка Волі і закуйовдили в кабелем Білайн. Проплатила я 65 грн. Налаштували на роботу інтернет - кожний бук окремо, а як включаєш одночасно - не працює жодний. Викликала я техпідтримку - налаштував роботу одного ПК, а інший так і стоїть без інету. Дзвоню Сергію Могилі, кожу, що за сервіс такий - це ж не підключення, а повний атас!!! І знаєте, відсилає він мене на загальний телефон і каже, там вам у телефонному режимі допоможуть підключити інтернет. Ми все що могли зробили - далі це вже ваші особисті питання. Каже, що можливо у мене неліцейзійна Віста стоїть і через це не працює інет. І саме прикро те, що Віста таки ліцензійна!!! :-? Навіщо я погодилася на цю авантюру??? :oops:
Войти через: