Время 16:05  Дата 24.12.2021

«ПриватБанк» почав виплачувати «ковідну» тисячу


24 грудня «ПриватБанк» повідомив про початок виплат грошової допомоги по державній програмі «єПідтримка».


24 грудня «ПриватБанк» повідомив про початок виплат грошової допомоги по державній програмі «єПідтримка»«ПриватБанк» почав виплачувати «ковідну» тисячу — банк випустив вже понад 3 млн карток «єПідтримка».

Наразі картку «єПідтримка» можна відкрити у шести українських банках — «ПриватБанк», «Ощадбанк», monobank, «А-банк», «Альфа-Банк» та «Укргазбанк». Найближчим часом до «єПідтримки» приєднаються ще 13 нових банків, які зараз знаходяться у процесі інтеграції послуги. На минулому тижні виплачувати «ковідну» тисячу по програмі «єПідтримка» почали monobank, «А-банк» та «Альфа-Банк». Зараз до них доєднався «ПриватБанк» — з 24 грудня банк почав виплати своїм клієнтам, які оформили у «Приват24» спеціальну цифрову картку та подали заявку у застосунку «Дія».


Станом на 24 грудня «ПриватБанк» випустив вже понад 3 мільйони карток «єПідтримка».

У «ПриватБанку» також анонсували спеціальні додаткові пропозиції щодо вигідного використання коштів рівно на тисячу гривень від партнерів — поки без подробиць.

Проєкт «єПідтримка» запустили 19 грудня — на першому етапі подати заявку на отримання грошової допомоги 1 000 грн за вакцинацію можна лише в державному застосунку «Дія». Щоб отримати виплату у 2021 році, необхідно подати заявку в період з 19 до 29 грудня включно. Станом на 22 грудня вже 2,3 млн українців отримали кошти по програмі «єПідтримка», а понад 206 млн грн на той момент було витрачено.



- Бюджет програми «єПідтримка» у 2021 році становить 8 млрд грн. Надалі планується розширення програми, виділення додаткових коштів та альтернативні механізми отримання виплат — не тільки в застосунку «Дія».
- Люди віком від 60 років зможуть використати 1000 грн за вакцинацію на соціальні потреби, зокрема на купівлю ліків.



Адрес новости: http://siteua.org/n/681492